Επίδειξη MI-RO 2016-2017


Εντυπωσιακή η επίδειξη του εξαιρετικά ταλαντούχου δίδυμου στο παλαιό χρηματιστήριο Αθηνών στην οδό Πεσματζόγλου 1 στο κέντρο της Αθήνας ! Απο την είσοδο κιόλας με ένα καταπληκτικό καλοσώρισμα νιώσαμε αμέσως τον Παλμό της βραδιάς και το τι επρόκειτο να επακολουθήσει ! Κάμερες,φώτα, δημοσιογράφοι ηταν όλοι στην θέση τους και μας υποδέχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλα έδειχναν ότι θα είναι ένα υπέροχο βράδυ.

Για άλλη μια φορά μας εντυπωσίασαν και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, Γιατί ειναι πραγματικά ευχάριστο να βλέπεις στην Ελλάδα του σήμερα παρά τις δυσμενείς συνθήκες και την σκληρή πραγματικότητα που μαστίζει όλους τους χώρους και ιδιαίτερα αυτόν της μόδας να γίνονται επιδείξεις τέτοιες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο αντίστοιχες επιδείξεις του εξωτερικού. Γεγονός που μας δείχνει ότι όταν υπάρχει πάθος αγάπη και θέληση για αυτό που κάνουμε όλα είναι δυνατά.

Δευτέρα απόγευμα …. παλαιό χρηματιστήριο Αθηνών ….. τα φώτα σβήνουν ,η μουσική αρχίζει και το show των ταλαντούχων σχεδιαστών miro ξεκινάει!!
Μαύρο βελούδο , μεγαλοπρεπή υφάσματα , εντυπωσιακά κοσμήματα , όλα στην απόχρωση του σκοτεινου και επιβλητικού μαύρου χρώματος μας μεταφέρουν στο κοσμο της πολυτελείας της υψηλής ραπτικής και του εκλεπτυσμένου γούστου !!!!!
Όπως κάθε χρόνο ετσι και φέτος στο ραντεβού των γνωστών σχεδιαστών παρευρέθηκε όλη η κοσμική αθηνα : Τζίνα Αλιμόνου – Bαρδινογιάννη, Εβελίνα Παπαντωνίου ,Έλλη Κοκκίνου,Γιώργος Τσαλίκης και πολλοί άλλοι, απο την εγχώρια showbiz ηταν εκει για να παρακολουθήσουν το couture show και να χαρίσουν απλόχερα το θερμό χειροκρότημα τους.

Leave a Reply