Φλόγα

Πριν από λίγες ημέρες έλαβα ενα μηνυμα στο μπλοκ μου από την κυρία Ιωαννα Πατσουλακη event manager της Palco professional όπου μου ζήτησε να παρουσιάσω το φιλανθρωπικό gala στο θέατρο Ελληνικός Κοσμος με σκοπό να βοηθήσουμε το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”. Συγκινήθηκα και αμέσως είπα “βεβαίως…με μεγάλη μου χαρά”.Αισθανθηκα ξαφνικά τεράστια ευτυχία που μου δόθηκε η ευκαιρία να ειμαι με δίπλα στα παιδια που νοσουν από Καρκίνο.
Η Φλόγα σημερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.
Αγωνιστήκαμε να μαζέψουμε χρήματα ώστε να βοηθήσουμε για την καλύτερη ιατρική , ψυχική, και κοινωνική φροντίδα των παιδιών με καρκίνο. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες της βραδιάς .
Ευχαριστω παρά πολυ τον κοσμο για τη συμμετοχή την Palco professional που με επέλεξε να παρουσιάσω το gala μαζι με την Βικυ Κουλιανου .
Ευχαριστω τον κύριο Ιωάννη Μαρωνίτη πρόεδρο του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων για την τιμητική διάκριση που μου απένειμε .
Τέλος …” Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδια που το έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς” Αφιερώνω τη βραδιά και το βραβείο μου στα παιδια μου .

Leave a Reply