Ο Κωνσταντινιδης στη Γλυφαδα


Το χριστουγεννιάτικο Σπιτακι που ξετρελαίνει τα παιδια. Ιδέα διακόσμησης απο το ζαχαροπλαστειο Κωνσταντινιδης. Λεωφόρος Ποσειδωνος 67 , Γλυφαδα.

Αφού έπιασαν τα κρύα και ο χειμώνας μπήκε για τα καλα φόρεσα το δερμάτινο μου απο τον οικο Angedino και επισκευτηκα το νέο κατάστημα Κωνσταντινιδης στη Γλυφαδα.

Τα πρώτα μελομακάρονα του χρόνου αγόρασα για τα παιδάκια μου απο το νέο ζαχαροπλαστειο Κωνσταντινιδης στη Γλυφαδα.

Γλυκα με στυλ!

Το ζαχαροπλαστείο Κωνσταντινιδης άνοιξε και στη Γλυφαδα επι της Λεωφόρου Ποσειδωνος . Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που επιτέλους έχουμε στα Νοτια προάστια τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινιδη κοντά μας . Η εταιρία μετράει στο ενεργητικό της 22 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα,τα οποια δραστηριοποιούνται στο χώρο της ζαχαροπλαστικής απο τις αρχές του 20ου αιώνα. Μετα τη Μικρασιατική καταστροφή η οικογένεια βρέθηκε στη Λάρισα όπου εκει έστησαν και το πρώτο ζαχαροπλαστείο της εποχής. Με τις παραδοσιακές αντίκες να κλέβουν την παράσταση και τα πάγοποδήλατα να ξυπνούν αναμνήσεις μιας γλυκιάς Ελλάδας τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινιδη σας δίνουν την ευκαιρία να προσφέρετε στους καλεσμένους σας απίστευτα Γλυκα με εξαιρετική ποιότητα στα προϊόντα . Άλλωστε ειναι τα μόνα ζαχαροπλαστεία που διαθέτουν ανοιχτά πεντακάθαρα παρασκευαστήρια όπου ο πελάτης μπορεί να παρακολουθήσει την δημιουργία των εδεσμάτων .
Εμπιστεύομαι τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινιδη …Εύχομαι καλές δουλειές στο νέο κατάστημα της Γλυφαδας! Παρόλο που φροντίζω την σιλουέτα μου δεν μπορω να αντισταθώ στο μοναδικό μιλφέιγ σας!

Η Ευη φοράει
Γούνες και δερμάτινα της εταιρίας Angedino
Η εταιρία Angedino leather collection βρίσκεται στη Λάρισα στην οδό Πανος 14 Τηλ: 2410252030
www.angedino.gr
Απίστευτα σχέδια και ποιότητα σε πολυ καλές τιμές…

Leave a Reply